Гіоане приносить перемогу в Луганську

Гіоане приносить перемогу в Луганську

Динамівці привезли з Луганська три очки, але питання по грі і реалізації моментів залишились.

«Біло-сині» періодично домінували на полі, створювали моменти, але, не використавши низку хороших можливостей, привезли собі нелогічний гол і в підсумку зуміли вирвати перемогу лише на третій доданій хвилині.

Тренери змінили ігрову схему і замість 3-5-2, які використовувались раніше, повернулись до класичної розстановки 4-4-2. Гіоане і Корреа зайняли місця в центрі поля, а на флангах оборони вийшли Маркович і Ель Каддурі.

У складі «біло-синіх» важко когось виокремити з позитивної чи негативної точки зору. Відрізками усі гравці виглядали зовсім непогано, а в деяких моментах вся команда на певний час буквально пропадала. Слід віддати належне супернику, який бився буквально за кожен м’яч, у кожному епізоді не давав динамівцям зіграти.

Скажемо відверто – ігрові проблеми в чемпіона України є, і зараз команда перебуває далеко не в найкращому стані. На даному етапі першочергового значення набуває виключно результат. Якість футболу – питання болюче…

У першому таймі гості надійно відіграли в обороні і зуміли створити ряд хороших шансів. Але дуже часто гравці «Динамо» помилялись у передачах і велика кількість перспективних атак зривались ще на підступах до штрафної Бажана. Голкіпер «Зорі» до перерви двічі врятував свою команду після ударів Діого і кілька разів впевнено зіграв на виході.

А вже на перших секундах другої половини після розсікаючого пасу Шацьких вийшов на «побачення» з воротарем і, незважаючи на наближення захисника, зумів технічно перекинути м’яч через воротаря. Здавалося, що забитий гол розкріпачить підопічних Сабо, і вони зуміють повторити сімферопольський сценарій за кількістю забитих голів. Але в результаті довелось повторювати сценарій донецький :)

Дуже швидко луганчани рахунок зрівняли. Неймовірний за збігом обставин м’яч. Після подачі кутового прослідувала серія рикошетів у штрафному «Динамо», Гусєв невдало вибив «круглого» в груди Мілевського, після чого на табло засвітилась друга одиниця.

Після цього епізоду гостей наче підмінили. Стало багато простих помилок, зникли навіть натяки на гольові моменти, штрафний господарів бомбардували навісами і прострілами, які не несли в собі жодної гостроти. Фактично, після пропущеного м’яча на 52-й хвилині і до вирішального удару Гіоане можна виокремити лише два відносно небезпечних моменти. Бажан парирував удар Корреа зі штрафного, і Гусєв незрозумілим чином не зумів замкнути простріл Ель Каддурі.

…На третій доданій хвилині господарі, у паніці відбиваючись, влаштували собі кутовий. Корреа навісив, Гіоане обманув опікуна, залишився абсолютно один і точно пробив головою – м’яч влетів під перекладину. Луганчани були просто шоковані. Три очки ідуть до столиці, але проблеми переможців цей результат не вирішив.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер