Гіоане повернувся – Румунія перемогла

Гіоане повернувся – Румунія перемогла
Радість Гіоане; фото АР

В суботу поєдинки кваліфікації Кубка світу 2010 року провели збірні, кольори яких захищають представники «Динамо». Як ми вже повідомляли, в Загребі в поєдинку Хорватія – Україна (2:2) у складі нашої команди зіграли захисник Віталій Мандзюк та нападник Артем Мілевський. У суперників у другому таймі на поле вийшов півзахисник Огнєн Вукоєвич, який разом із екс-динамівцем Йєрко Лєко підсилив центр поля і допоміг команді зіграти внічию.

У складі збірної Румунії після чотирирічної перерви у стартовому складі на поле вийшов Тіберіу Гіоане. В першому матчі під керівництвом тренера Развана Луческу румуни на виїзді перемогли Литву 1:0, а Гіоане, вийшовши у стартовому складі, провів на полі 90 хвилин зустрічі. Лише за кілька секунд до фінального свистка Луческу замінив Тібі, напевно, з тактичних міркувань, бажаючи зберегти прийнятний результат.

Також усю зустріч у складі збірної Фінляндії провів півзахисник Роман Єременко. «Суомі» в непростому поєдинку обіграли на своєму полі Ліхтенштейн 2:1. Команда братів Єременків першою пропустила, проте спромоглася відігратися, забивши по м’ячу в кожному з таймів.

Збірні динамівських африканців – Ель Каддурі (Марокко), Юссуфа (Нігерія) і Бангура (Гвінея) – свої матчі проведуть 7-го червня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер