Гіоане повертається до збірної

Гіоане повертається до збірної

У вівторок, 26 травня, матчем із донецьким «Шахтарем» для багатьох футболістів «Динамо» закінчиться сезон.

Але не для всіх, оскільки частина гравців у складах своїх збірних братиме участь у кваліфікації Кубка світу-2010. Перш за все, хочеться відзначити повернення до збірної Румунії після чотирирічної перерви півзахисника Тіберіу Гіоане. Після дебюту в національній команді в 2001 році, Тібі зіграв в її складі 11 матчів (забив 1 м’яч). Останнім матчем для півзахисника став поєдинок із Голландією, який відбувся в березні 2005 року. З тих пір Гіоане не викликався до розташування збірної.

Разван Луческу, який нещодавно став тренером національної команди, серйозно розраховує на футболіста «Динамо» і заявив, що «Гіоане є одним із гравців, на основі яких будуватиметься збірна країни». Таким чином, знову одягнути жовту футболку з гербом румунської федерації футболу Тібі може вже 6 червня, у виїзному поєдинку проти Литви.

Також до своїх національних команд викликані марокканець Бадр Ель Каддурі, чия збірна зіграє відбіркові матчі Кубка світу та Кубка африканських націй проти Камеруну та Того, і хорват Огнєн Вукоєвич – 6 червня Оггі стане суперником української збірної в ключовому матчі в боротьбі за друге місце в групі 6. Також відзначимо, що півзахисник Роман Єременко включений до розширеної заявки молодіжної збірної Фінляндії для участі у фінальній частині чемпіонату Європи (U-21), яка проходитиме з 15 по 25 червня в Швеції.

Список футболістів, викликаних тренером національної збірної України для підготовки до матчів із Хорватією та Казахстаном, стане відомий пізніше.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер