«Гірник-Спорт» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Гірник-Спорт» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Гірник-Спорт» є бронзовим призером минулого сезону першої ліги, проте у цьому сезоні команда Ігоря Жабченка поки не має перемог у чемпіонаті  (три нічиї, 1:1 та двічі по 0:0).

Цей матч викликав у Комсомольську шалений ажіотаж, місцеві шанувальники футболу назвали приїзд київського «Динамо» найвеличнішою подією. Аншлаг на стадіоні спорткомплексу «Юність», де проводить свої поєдинки «Гірник-Спорт», гарантовано. А бажаючих потрапити на матч, напевно, більше, ніж дві з половиною тисячі, – саме стільки глядачів здатні вмістити трибуни стадіону.

Вранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада з організаційних питань проведення матчу та питань безпеки. Крім іншого, було затверджено, в якій формі команди вийдуть на матч. Динамівці гратимуть у своєму основному комплекті форми білого кольору (голкіпер у жовтому). Так само в основному комплекті форми, червоного кольору, гратимуть «гірники» (голкіпер у помаранчевому). Арбітри одягнуть бірюзові футболки.

Сьогодні в Комсомольську доволі тепла, проте не спекотна погода. Температура повітря під час гри становитиме приблизно +24°С. Без опадів. А, значить, комфортні умови як для футболістів, так і для глядачів гарантовані.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер