Головний тренер «Волині»: «Динамо» налаштовуватиметься на серйозну гру проти нас»

Головний тренер «Волині»: «Динамо» налаштовуватиметься на серйозну гру проти нас»

Одного разу, він в якості гравця, провів одну гру проти луцького клубу. Сталося це трохи менше ніж 20 років тому - 20 вересня 1992 року (0:0). Незадовго до матчу п'ятого туру першості країни Анатолій Васильович розповів про те, як він бачить свою стратегію на цей поєдинок.

- «Динамо», за деякими вийнятками, набирає ходу лише ближче до фінального свистка. У вас є задум скористатися «сонним» станом суперника на початку гри?

- Я думаю, що це лише так здається. Все ж вони на початку гри тиснуть на захист суперника, що потім приносить результат. Необхідно відзначити, що «Динамо» бореться за чемпіонський титул, тому кожна втрата очок може відобразиться на результатах цієї боротьби. Потім наздоганяти буде дуже складно, тому вони будуть налаштовуватися на «Волинь» дуже серйозно. Подивимося, як кияни будуть діяти, чи спочатку будуть розхитувати оборонні порядки, чи спробують виконати бліцкріг. Головне, що б ми були готові до будь-якого з варіантів, який нам запропонує суперник.

- Зараз практично вся гра «Динамо» будується через Мігеля Велозу. Чи є варіант діяти так, що б нейтралізувати португальця?

- Можливо, але говорити про це рано, тому що я ще не підібрав тактичну модель на цю гру. Вже є певні напрацювання, але їх необхідно осмислити.

- Чи не вважаєте Ви, що участь динамівців у Лізі чемпіонів дає певну перевагу «Волині»?

- Думаю, що ні. Кияни звикли до єврокубкового графіку. Тим паче, грали вони сьомого серпня, а з нами гра 12-го. На відновлення часу більше ніж достатньо. Тому будемо в рівних умовах.

"Український футбол"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер