Гол Бражка приніс Україні U21 перемогу над Азербайджаном у кваліфікації Євро-2025

Гол Бражка приніс Україні U21 перемогу над Азербайджаном у кваліфікації Євро-2025

У вівторок, 21 листопада, в іспанській Мурсії пройшов матч відбірного раунду Євро-2025 (U21) між молодіжними збірними України та Азербайджану.

Команди підходили до очного поєдинку з діаметрально протилежними результатами. «Жовто-сині» лідирували зі стовідсотковим показником після чотирьох матчів, а у Азербайджана була остання позиція та три бали в активі після трьох ігор.

Але легкої гри для підопічних Унаї Мельгоси не вийшло. Маючи тотальну перевагу, «обстукавши» стійки та поперечини воріт суперника, наші хлопці забили лише одного разу. Організували гол динамівців – Назар Волошин заробив пенальті, а Володимир Бражко впевнено реалізував 11-метровий удар.

Окрім згаданих вище представників «біло-синіх», також у звітній грі взяли участь воротар Руслан Нещерет, який зберіг свої ворота «сухими», та захисник Костянтин Вівчаренко.

Кваліфікація Євро-2025 (U21)

Україна – Азербайджан – 1:0

Україна: Нещерет, Роман, Салюк, Батагов, Вівчаренко, Бражко, Очеретько, Ярмолюк (Рубчинський, 51), Квасниця (Скорко, 90+2), Волошин (Кучерявий, 73), Краснопір (В’юнник, 73).

Гол: Бражко (34, з пенальті).

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер