Гол Караваєва допоміг збірній України обіграти Північну Македонію у відборі Євро-2024

Гол Караваєва допоміг збірній України обіграти Північну Македонію у відборі Євро-2024

У суботу, 14 жовтня, у Празі на стадіоні «Епет Арена» пройшов відбірний матч Євро-2024 між національними збірними України та Північної Македонії.

Усі четверо футболістів «Динамо», які потрапили до заявки (воротар Георгій Бущан, захисник Олександр Караваєв, півзахисник Віталій Буяльський та нападник Владислав Ванат), спостерігали за грою з лави запасних, а з перших хвилин на полі з’явилися два вихованці «біло-синіх» - захисники Віталій Миколенко та Ілля Забарний.

Рахунок у зустрічі було відкрито в середині першого тайму – після удару Судакова з-за меж штрафного майданчика м’яч зачепив суперника та влетів у верхній кут повз дезорієнтованого воротаря.

На 88-й хвилині на заміну вийшов динамівець Олександр Караваєв і вже в компенсований час забив красень-гол, підловивши воротаря на помилці та відправивши м’яча до сітки від лівої бровки. Тож тепер у доробку Караваєва 48 матчів у складі «жовто-синіх» та вже три забитих м’ячі.

Відбір Євро-2024

Україна – Північна Македонія – 2:0

Україна: Трубін, Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Зінченко (Сидорчук, 76), Степаненко, Зубков (Малиновський, 68), Судаков (Сваток, 88), Мудрик (Караваєв, 88), Довбик (Яремчук, 76).

Голи: Судаков (30), Караваєв (90+5).

Після звітного поєдинку збірна України, набравши 10 очок, розташовується на другому місці, але Італія має лише на три очки менше та при цьому дві гри в запасі. Свій наступний поєдинок «жовто-сині» проведуть 17 жовтня на виїзді проти Мальти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер