Гол Пономаренка допоміг Україні (U19) здобути перемогу на старті еліт-раунду ЧЄ-2024

Гол Пономаренка допоміг Україні (U19) здобути перемогу на старті еліт-раунду ЧЄ-2024

У середу, 20 березня, у Скоп’є (Північна Македонія) стартував еліт-раунд відбору на Євро-2024 (U19).

Збірна України під керівництвом Дмитра Михайленка у першому турі зустрічалася з господарями міні-турніру. Перший тайм пройшов загалом за рівної боротьби, але перед самою перервою «жовто-синім» вдалося вийти вперед, коли македонці невдало вибили м’яча після подачі з кутового, і Данило Кревсун із меж штрафного майданчика «прошив» воротаря. А невдовзі після поновлення гри подвоїв перевагу нашої команди Матвій Пономаренко – динамівець отримав передачу перед штрафним майданчиком, підробив та пробив точно в кут.

Цей рахунок протримався до фінального свистка, хоча догравали поєдинок «жовто-сині» в більшості після вилучення македонського гравця на 75-й хвилині.

Окрім Пономаренка, у грі також взяли участь кілька представників «Динамо» – центральний захисник Тарас Михавко провів повний матч, а півзахисник Андрій Маткевич з’явився на полі з лави запасних по ходу другого тайму.

Еліт-раунд відбору Євро-2024 (U19)

Північна Македонія – Україна – 0:2

Україна: Крапивцов, Дрозд, Мельниченко, Михавко, Огарков, Ващенко, Кревсун (Баденко, 87), Гаджиєв (Цуканов, 65), Синчук (Шевченко, 79), Тутєров (Маткевич, 65), Пономаренко (Дубровний, 79).

Голи: Кревсун (45+1), Пономаренко (48).

Додамо, що в іншому матчі групи Швейцарія мінімально здолала Латвію – 1:0. Саме з невдахами цього поєдинку підопічні Дмитра Михайленка зіграють наступними – ця гра відбудеться в суботу, 23 березня (початок – 15:00 за київським часом).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер