Гол Родрігеса приніс перемогу збірній Люксембургу над Фарерськими островами у Лізі націй

Гол Родрігеса приніс перемогу збірній Люксембургу над Фарерськими островами у Лізі націй

Національна збірна Люксембургу, кольори якої захищає Жерсон Родрігес, у вівторок провела матч Ліги націй УЄФА на виїзді проти збірної Фарерських островів.

Нагадаємо, динамівець Родрігес у сезоні, що завершився, виступав на правах оренди за французький «Труа» (12 матчів, 1 гол, 1 асист) та турецький «Еюпспор» (5 матчів, 3 голи, 1 асист).

Люксембург виступає у лізі С Ліги націй разом із збірними Литви, Туреччини та Фарерських островів. У стартовому матчі групи 1 Люксембург у Вільнюсі переміг збірну Литви 2:0.

У поєдинку із Фарерськими островами Жерсон Родрігес вийшов на поле у стартову складі та був замінений у компенсований до другого тайму час на Флоріана Бонерта. Динамівець діяв активно, кілька разів бив по воротах, проте його удари блокували захисники або воротар суперника, а ще кілька разів наш футболіст потрапив в офсайд. На 49-й хвилині Жерсон влучив у каркас воріт, а на 74-й відзначився забитим м'ячем. Ванхамар сфолив у власному штрафному майданчику проти Мартинша, і після перевірки VAR арбітр призначив пенальті, який і реалізував Родрігес. Цей гол став єдиним у матчі – збірна Люксембургу перемогла 1:0.

Також відзначимо, що господарі із 68-ї хвилини грали у меншості, коли було вилучено нападника острів'ян Рене Йоенсена. А на 80-й хвилині Фарерські острови втратили ще одного свого футболіста, який побачив перед собою «червоне світло» - за фол проти Олесене було вилучено Ванхамара.

Таким чином, збірна Люксембургу разом із Туреччиною після двох матчів набрала 6 очок. Наступний поєдинок Ліги націй команда Родрігеса проведе у суботу, 11 червня вдома проти Туреччини.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер