Динамівці допомогли молодіжній збірній України перемогти Люксембург

Динамівці допомогли молодіжній збірній України перемогти Люксембург

У п’ятницю, 17-го листопада, молодіжна збірна України (гравці 2002 року народження й молодші) провела поєдинок відбірного турніру до Євро-2025 проти команди Люксембургу. Нагадаємо, поточний кваліфікаційний етап наша команда розпочала з трьох поспіль перемог.

Поєдинок із Люксембургом був номінально домашнім для «синьо-жовтих», він пройшов на стадіоні «Нуева-Кондоміна» в іспанській Мурсії.

Підопічні іспанця Унаї Мельгоси перемогли з рахунком 4:0, забивши у першому таймі один м’яч, а у другому ще три.

Першим гольовим моментом поєдинку був вихід динамівця Ваната сам на сам із голкіпером, але Латік свою команду виручив. Українці володіли ініціативою та створили достатньо моментів для взяття воріт. Нарешті, після закидання від Батагова Волошин віддав передачу Ванату, і той вразив порожні ворота

На початку другого тайму Люксембург залишився в меншості – повторне попередження отримав Бербері, тому не дивно, що небезпечні моменти біля воріт Люксембургу стали виникати ще частіше. Не змусили на себе довго чекати й забиті м’ячі. На 64-й хвилині Батагов прийшов на кутовий і після відскоку від суперника подвоїв перевагу синьо-жовтих. Невдовзі відправив м’яч у сітку й ще один динамівець Волошин, який здорово пробив із підбору після кутового. На 74-й хвилині комбінація Очеретько-Смоляков-Краснопір принесла нашій команді четвертий гол та підсумковий результат 4:0.

Зазначимо, що у поєдинку взяли участь четверо динамівців. Воротар Руслан Нещерет та півзахисник Назар Волошин провели на полі увесь матч, а півзахисник Володимир Бражко, який вивів команду на поле із капітанською пов’язкою, та нападник Владислав Ванат були замінені у другому таймі на 69-й хвилині.

Таким чином, молодіжна збірна України продовжує очолювати групу «F» з максимальними показниками: здобувши чотири перемоги у чотирьох матчах та маючи у своєму активі 12 очок.

Свій наступний поєдинок збірна України (U21) проведе 21-го листопада проти однолітків з Азербайджану, початок о 20.00.

Євро-2025 (U21). Кваліфікаційний турнір. Група F

Україна (U21) – Люксембург (U21) – 4:0 (1:0)

17 листопада. Мурсія. Стадіон «Нуева-Кондоміна».

Україна (U21): Нещерет, Роман, Салюк, Батагов (Дідик, 81), Смоляков, Ярмолюк, Бражко (к) (Очеретько, 69), Рубчинський (Кучерявий, 81), В’юнник (Квасниця, 63), Ванат (Краснопір, 69), Волошин.

Голи: Ванат (35), Батагов (64), Волошин (66), Краснопір (74).

Попереджені: Смоляков (70) – Бербері (26), Турпінг (52).

Вилучений: Бербері (49).

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер