Гол Волошина допоміг олімпійській збірній України здобути перемогу над Панамою

Гол Волошина допоміг олімпійській збірній України здобути перемогу над Панамою

Олімпійська збірна України, яка готується до участі в літніх Олімпійських Іграх 2024, продовжує свої виступи на престижному міжнародному турнірі у Франції серед збірних U23 Tournoi Maurice Revello. У двох попередніх матчах підопічні Руслана Ротаня здобули дві перемоги – над Індонезією U20 (3:0) та Італією U21 (4:0).

Сьогодні, 8 червня, «синьо-жовті» зустрілися із Панамою. Поєдинок проходив у місті Фо-сюр-Мер. Уже на 1-й хвилині матчу динамівець Волошин перехопив м’яч, увійшов до штрафного майданчика, але воротар суперника перевів його удар у стійку. Наші хлопці володіли ініціативою й регулярно завдавали ударів по воротах. На 25-й хвилині непоганою спробою відзначився той же Волошин. Незадовго до перерви Назар знову небезпечно пробив над поперечиною. Панамці ж лише зрідка вибігали в контратаки, утім, зуміли не пропустити в першому таймі.

У другому таймі перевага нашої збірної почала втілюватися у забиті м’ячі. На 62-й хвилині після скидання ще одного представника нашої команди Михайленка рахунок відкрив активний Волошин. А через чотири хвилини Ярмолюк збільшив перевагу українців, скориставшись помилкою голкіпера. У підсумку збірна України здобула третю перемогу поспіль – 2:0.

У поєдинку взяли участь усі п’ятеро викликаних на збір динамівців: воротар Руслан Нещерет, захисник Тарас Михавко та півзахисник Максим Брагару зіграли увесь матч, хавбек Назар Волошин вийшов на поле у стартовому складі та був замінений наприкінці поєдинку – на 84-й хвилині. Крім того, увесь поєдинок провів півзахисник Микола Михайленко, який другу половину сезону 2023/24 провів у «Олександрії».

Зазначимо, що наступний поєдинок на міжнародному турнірі синьо-жовті проведуть 10 червня проти команди Японії.

Міжнародний турнір серед збірних U23 Tournoi Maurice Revello

Україна (U23) – Панама (U23) – 2:0 (0:0)

8 червня. Фос-сюр-Мер. Stade Parsemain.

Україна (U23): Нещерет, Брагару, Павлюк, Михавко, Драмбаєв (Мартинюк, 69), Михайленко (к), Сігеєв, Синчук (Хлань, 69), Кучерявий (Ярмолюк, 61), Волошин (Федор, 84), Краснопір (Сікан, 61).

Голи: Волошин (62), Ярмолюк (66).

Попереджені: Веліс (7), Девіс (45+2), Філліпс (58).

*Фото - УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер