Гол Андрія ЯРМОЛЕНКА як салют на честь виходу України на Євро-2016! (+ ВІДЕО)

Гол Андрія ЯРМОЛЕНКА як салют на честь виходу України на Євро-2016! (+ ВІДЕО)

Господарі за підтримки майже 13,000 уболівальників змогли відкрити рахунок уже на 10-й хвилині завдяки влучному удару капітана команди Цесара. 

Цей успіх ще більше надихнув команду Сречко Катанеца на те, щоб за будь-яку ціну забити другий м'яч у ворота гостей. Гравці в білій формі не жалкували ані себе, ані суперників. Але це саме був той матч, де коса найшла на камінь. Футболісти збірної України відповіли тим же, вступаючи у нескінченні протиборства, які проходили на кожному метрі поля з перемінним успіхом.

Загалом гольових моментів біля воріт обох суперників практично не виникало.

У самому матчі власне футболу було вкрай мало, зате вдосталь справжньої чоловічої боротьби, непоступливіості та шаленого бажання здобути необхідний результат.

Зрівняли рахунок наші хлопці на сьомій компенсованій хвилині після того, як Артем Кравець стартував із центра поля та, протягнувши м'яча до самого воротаря господарів Хандановича, в останній момент дав шанс забити Андрію Ярмоленку, влучний удар якого став наче салют на честь виходу на Євро-2016!

Окрім зазначених гравців нашої команди, у грі також узяли участь захисник Євген Хачеріді, а також півзахисники Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук та Денис Гармаш.

Вітаємо з великим успіхом всю нашу національну збірну та бажаємо досягти максимального результату наступного року на полях Франції!

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер