Гол Дениса Попова допоміг Україні (U-21) обіграти однолітків із Латвії

Гол Дениса Попова допоміг Україні (U-21) обіграти однолітків із Латвії

Виїзний матч у Єлгаві рік тому завершився для «жовто-синіх» прикрою нічиєю 1:1, тому вони мали бажання взяти реванш за ту втрату очок. І перший тайм українці провели дуже сильно, свідченням чого є два м’ячі до перерви – спочатку динамівець Попов вдало підставив ногу після спроби удару свого одноклубника Шапаренка, а згодом блискучий гол записав на свій рахунок Швед.

Гра давалася підопічним Олександра Головка, тому, напевно, вони зарано повірили, що здобудуть легку перемогу, за що були покарані двома голами протягом трьох хвилин у другому таймі. Добре, що майже відразу після другого пропущеного м’яча господарям знову вдалося вийти вперед, коли Коваленко вчасно виставив коліно, від якого м’яч полетів у бік воріт суперника та став цілковитою несподіванкою для воротаря. У підсумку «жовто-синім» вдалося втримати мінімальний рахунок до фінального свистка, а разом із тим зберегти шанси на продовження боротьби за потрапляння на європейську першість.

Відзначимо, що з перших хвилин на полі з’явилися п’ятеро представників «Динамо»: воротар Володимир Маханьков, захисники Віталій Миколенко та Денис Попов, півзахисник Микола Шапаренко та нападник Назарій Русин. Також узяли участь у матчі захисник Олександр Тимчик, а також півзахисники Богдан Михайличенко та Богдан Лєднєв, які належать «біло-синім», але виступають на правах оренди у складі луганської «Зорі».

Свій наступний поєдинок «жовто-сині» проведуть у вівторок, 11 вересня, так само в Запоріжжі. Суперником команди Олександра Головка стане Андорра.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* Фото ФФУ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер