Гол динамівця Хобленка допоміг здолати Росію

Гол динамівця Хобленка допоміг здолати Росію

Нашим хлопцям потрібно було зіграти з росіянами, для яких матч мав доленосне значення.

Поразка у стартовій грі проти Туреччини (1:2) поставила турнірні перспективи російської команди у пряму залежність від результатів ігор за участю конкурентів. У разі перемоги турецької збірної над італійцями підопічні Володимира Щербака втрачали би шанси на вихід до фінальної стадії Євро. У підсумку Туреччина каменя на камені не залишила від оборони «Скуадри Адзури», забивши п'ять м'ячів. У грі проти нашої команди збірній Росії залишалося битися за честь країни та рейтингові очки. Перші хвилини минули в боротьбі за ініціативу.

Після чого українці (на фото) щільніше розташувалися на власній половині поля в розрахунку на швидкий перехід до контратаки.

Росіяни же почали задіювати позиційний наступ. Але вже на 11-й хвилині мали відіграватися: після довгої передачі з глибини до воріт Леонова на швидкості вискочив динамівець Олексій Хобленко (на верхньому фото в центрі), який, зблизившись із голкіпером, пробив у протилежний кут.

На 31-й хвилині українці подвоїли перевагу. Після серії помилок м'яч опинився в центрі штрафного майданчика на нозі в Юрченка, і капітан українців завершив епізод майстерно, потужно пробивши під поперечину. Леонов встигнув здійняти руки, але відстань була дуже близькою.

Після цього єдине, що вдалося росіянам, так це зусиллями Болова скоротити на 68-й хвилині різницю в рахунку – 1:2.

У третьому, заключному турі 27 травня «жовто-сині» зустрінуться з лідером групи збірною Туреччини, яка виграла обидва поєдинки.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер