Гол Калитвинцева «Шахтарю» та інші події 23-го туру для орендованих динамівців

Гол Калитвинцева «Шахтарю» та інші події 23-го туру для орендованих динамівців

У Дніпропетровську, на стадіоні «Метеор», «Металіст» із Ігорем Харатіним та Дмитром Рижуком у складі відстояв нульову нічию у поєдинку з дніпродзержинською «Сталлю». Рижук провів повний матч, а Харатіна було замінено на 74-й хвилині. Відзначимо, що це був перший матч у якості головного тренера «Металіста» для екс-динамівця Олександра Призетка.

Паралельно з цим матчем у Львові, на «Арені Львів», «Карпати» приймали ужгородську «Говерлу». Господарі поля святкували перемогу з рахунком 3:0. У складі «Говерли», яка зазнала вже п’ятої поразки поспіль (усі з сухим рахунком), повний матч провели Віталій Гемега, Олексій Савченко та Орест Кузик. Нагадаємо, Віталійса Ягодінскіса дискваліфіковано, а з «Говерли» за рішенням КДК цього тижня було знято 9 очок.

Найцікавіший матч, у якому взяли участь орендовані динамівці, відбувся в суботу ввечері. «Чорноморець» із Владиславом Калитвинцевим та Олексієм Хобленком приймав у Одесі єдиного конкурента «Динамо» в чемпіонській гонці, донецький «Шахтар».

Уже на 10-й хвилині гри гостей уперед вивів Бернард. Усе, начебто, відбувалося за сценарієм «гірників», однак на 56-й хвилині Владислав Калитвинцев, виконуючи штрафний удар із правого флангу майже від бокової лінії, за дивовижною траєкторією закрутив м’яча точно в дальній кут воріт повз П’ятова. У час, що залишався, «моряки» не лише вміло зберігали позитивний для себе результат, а й навіть мали момент, аби вирвати перемогу, проте не скористалися ним. Калитвинцев залишався на полі до фінального свистка, а Хобленко вийшов на заміну на 88-й хвилині.

У підсумку – нічия 1:1, завдяки якій «Динамо» може забезпечити собі чемпіонство вже у цьому турі, у разі перемоги у грі з полтавською «Ворсклою» на «Олімпійському». Нагадаємо, орендований «Ворсклою» у «Динамо» Дмитро Хльобас не візьме участі в цій грі за умовами орендної угоди.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер