Гол Хльобаса виводить «Динамо» в лідери молодіжного чемпіонату!

Гол Хльобаса виводить «Динамо» в лідери молодіжного чемпіонату!

Останні три сезони «Ворскла» неодмінно обігрувала киян у себе вдома, причому в трьох матчах «Динамо» спромоглось лише на один забитий м'яч, пропустивши у свої ворота цілих вісім.

Першими пропустили підопічні Олександра Хацкевича і цього разу. Вже на 12-й хвилині Іван Трубочкін не зміг за правилами зупинити полтавчанина, який прорвався до штрафного майданчика «Динамо» і арбітр вказав на «точку». Марусич пробив ідеально, не залишивши шансів воротарю. Втім, досить швидко паритет на табло було відновлено. Це Віталій Буяльський, який повернувся в стрій після невеликого пошкодження, вдало виконав подачу з кутового, і м'яч від Бадрі Акубардії влетів у сітку воріт господарів.

Футболісти не давали нудьгувати нечисленним глядачам, які спостерігали за поєдинком з трибун стадіону «Лтава». На атаки «Ворскли», з якими загальними зусиллями справлялися захист і голкіпер, динамівці відповідали своїми випадами. Активно діяв на своєму фланзі Буяльський, Трубочкін, бажаючи виправитися за допущений промах в дебюті матчу, небезпечно пробивав з дальньої дистанції, але воротар господарів Лавренюк був напоготові.

У другому таймі продовжилася боротьба за територію, і першими можливість вийти вперед упустили «біло-сині». Удар Дмитра Хльобаса з близької відстані в стрибку відбив воротар, а добивання Браткова прийняла на себе поперечина! На 75-й хвилині довелося виручати команду вже Бущану, коли Баранник, перебуваючи на вигідній позиції, не зміг переграти нашого голкіпера. Крапку ж у матчі вдалося поставити активному Хльобасу - Дмитро підкараулив обрізку полтавчанина Матвєєва у власному штрафному майданчику і переправив м'яч у сітку.

Таким чином, обірвавши серію з трьох поспіль поразок у Полтаві, молодіжна команда «Динамо» набрала 14 очок і, принаймні, до завтрашнього дня очолила турнірну таблицю!

Сезон 2012/13. Молодіжний чемпіонат. 6 тур

м. Полтава, стадіон «Лтава». 150 глядачів

«Ворскла» - «Динамо» - 1:2 (1:1)

«Ворскла»: Лавренюк - кап, Курелех, Пєсков, Матвєєв, Бацула, Єременко (Радченко, 73), Рябушко, Скляр (Шмиголь, 64), Ченбай, Марусич, Вовченко (Баранник, 64).

«Динамо»: Бущан, Акубардія, Братков, Трубочкін, Ягодінскіс, Буяльський - кап, Савченко (Чумак, 46), Цибульник (Мілютін, 80), Карп (Полегенько, 66), Маік (Тищенко, 66), Хльобас (Харатін, 89).

Голи: Марусич (13) - Акубардія (17), Хльобас (85).

Попереджені: Вовченко (24), Рябушко (63) - Цибульник (36), Карп (61).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер