Гол Хльобаса на стадіоні «Динамо» приносить нічию «Говерлі» (+ ВІДЕО)

Гол Хльобаса на стадіоні «Динамо» приносить нічию «Говерлі» (+ ВІДЕО)

Одесити приймали ужгородців у Києві, на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського. У стартовому складі «Говерли» вийшли четверо динамівців – Максим Коваль, Сергій Люлька, Віталійс Ягодінскіс та Сергій Мякушко.

На 60-й хвилині арбітр призначив пенальті, зафіксувавши небезпечну гру збоку Люльки у штрафному майданчику «Говерли». Відзначимо, що перед тим Люлька врятував від вірного голу ворота Коваля, який також відіграв доволі надійно. Пенальті реалізував Діденко.

Ще в перерві Вячеслав Грозний кинув у бій ще одного орендованого динамівця, Дмитра Хльобаса, який замінив Максима Шацьких. Саме Хльобас урятував «Говерлу» від поразки. На 70-й хвилині на добре знайомому стадіоні динамівець прийняв м’яча, обробив його, протиснув Павла Кутаса та пробив повз Юрія Мартищука. Надалі вже «Говерла» диктувала умови на полі, проте вирвати перемогу не спромоглася. 

У грі не взяв участі Лукман Аруна, відсутність якого, а також гру Дмитра Хльобаса на післяматчевій прес-конференції відзначив наставник ужгородців В'ячеслав Грозний:

«Конструктиву в нас не було. Для нас втрата Аруни є дуже серйозною. Він здається спокійним, повільним, але він «на диспетчерському пульті» правильно спрямовував усі атаки. Добре, що вистачає характеру молодим – вони не захотіли програвати цю гру. Молодець Хльобас, у черговий раз він вийшов та показав свій потенціал. Я радий, що він прогресує».

Додамо, що для Дмитра це вже другий гол у Прем'єр-лізі за «Говерлу».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер