Гол Хльобаса та інші підсумки 19-го туру Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців

Гол Хльобаса та інші підсумки 19-го туру Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців

Першим відбувся матч за участю одеського «Чорноморця». Одесити приймали на власному полі «Олександрію», з якою київське «Динамо» незабаром проведе два поспіль поєдинки.

Весь матч за «моряків» провів динамівець Владислав Калитвинцев, який повністю відновився після травми. Натомість інший орендований динамівець Олексій Хобленко на поле не вийшов, так і залишившись до кінця гри на лаві запасних.

Поєдинок завершився поразкою «Чорноморця» з рахунком 1:2, а один із м’ячів за переможців забив екс-динамівець Артем Полярус.

Далі відбувся матч між дніпродзержинською «Сталлю» та ужгородською «Говерлою», за яку виступають четверо орендованих у «Динамо» футболістів. Віталій Ягодінскіс та Віталій Гемега провели повний матч, а Олексій Савченко вийшов у стартовому складі та був замінений на Ореста Кузика на 71-й хвилині.

У підсумку гра завершилася поразкою «Говерли» з рахунком 0:1.

Останніми стосунки з’ясовували харківський «Металіст» та полтавська «Ворскла», за які виступають орендовані динамівці.

У складі харків’ян усі 90 хвилин на полі провів Ігор Харатін. Інший динамівець Дмитро Рижук цього разу залишився в запасі. А справжнім героєм зустрічі став орендований «Ворсклою» Дмитро Хльобас. Вийшовши у стартовому складі, він відкрив рахунок у грі на 17-й хвилині зустрічі. Хльобас залишив поле, будучи заміненим на 81-й хвилині. Але на цей момент питання про переможця у матчі було вирішено – полтавчани вигравали з рахунком 3:0, який так і залишився на табло в Харкові після фінального свистка.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер