Гол Коваля збірній не допоміг

Збірна України, складена із хлопців 1991 року народження, провела другий запланований спаринг із французькими однолітками. Слідом за нульовою нічиєю, зафіксованою в першому матчі, наші хлопці поступилися з мінімальним рахунком.

Хоча відкрити рахунок в матчі вдалося саме підопічним Анатолія Бузника. Після розіграшу штрафного відзначився динамівець Володимир Коваль, який, до речі, вийшов на заміну лише після перерви. Утримати перевагу нашим хлопцям не вдалося – переможний м’яч суперник провів на останніх хвилинах матчу.

Відзначимо, що окрім Коваля, в матчі взяли участь Темур Парцванія та Євген Морозенко, які провели на полі весь матч, а також Віталій Сокуренко, який вийшов на заміну в середині другого тайму. Наступний спаринг підопічні Анатолія Бузника проведуть 31 березня в Сербії проти місцевих одноліток.

Франція (U-19) − Україна (U-19) − 2:1 (0:0).

Україна (U-19):
Левченко, Циня (Гірський, 46), Парцванія, Бутко (Кравченко, 46), Поліщук (Сокуренко, 64), Задоя (Карасюк, 46), Сидорчук, Морозенко, Павлов, Зубко (Федотов, 69), Картушов (В.Коваль, 46, Чайковський, 86).

Голи: Лаказетте (64), Тафер (90) – В.Коваль (53).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер