Перша перемога на останньому зборі

Перша перемога на останньому зборі

Динамівці перервали серію поразок на голландському зборі перемогою над міцним бельгійським клубом “Локерен”. Зустріч закінчилась з рахунком 1:0 на користь українців.

Уранці кияни вирушили до Бельгії, зупинившись у місті Гент. Після обіду та відпочинку команда прибула до невеличкого селища Локерен, де і провела зустріч з однойменною командою.

Тренери “Динамо” цього разу вирішили не експериментувати, випускаючи на поле щотайму різні склади. Перша половина зустрічі не була особливо видовищною. Команди подовгу приглядалися одна до одної, а найнебезпечніший момент виник за дві хвилини до перерви, коли Лаккі Ідахор змусив добряче попрацювати голкіпера.

У другому таймі зусиллями вийшовших на поле Пеєва, Белькевича, Гіоане і Дмитруліна кияни відчутно додали, створивши низку гострих моментів. Двічі небезпечно пробивав Головко, голкіпер бельгійців відбив підступний удар Шацьких, Белькевич не реалізував вихід сам на сам…

Здавалося, усе йшло до нульової нічиєї, доки своє вагоме слово не сказав Йєрко Лєко. Хорватський легіонер упродовж гри 12 разів порушував правила, заробив жовту картку, але жорсткі дії компенсував чудовим голом на 90-й хвилині. Белькевич і Гіоане перепасовувались поблизу штрафної, м’яч відскочив до Лєко, який невідпорним ударом у верхній кут приніс динамівцям таку бажану, насамперед, у психологічному плані, перемогу.

«Локерен» - «Динамо» - 0:1 (0:0).
Гол: Лєко (90).

"Динамо": Шовковський, Боднар, Несмачний, Федоров, Гавранчич (Головко, 46), Гусин (Дмитрулін, 79), Хацкевич (Гіоане, 69), Лєко, Діого Ринкон (Пеєв, 59), Шацьких, Ідахор (Белькевич, 46)

Попередження: Лєко, Шацьких.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер