Гол престижу Вукоєвича та нічия збірної Єременка

Роман Єременко; фото AFP

Про успішні виступи динамівців у національній та молодіжній збірних України велася мова в наших попередніх матеріалах. Тепер поговоримо про гравців нашого клубу, які захищали минулої середи кольори збірних інших країн світу.

У завершальному матчі групового турніру збірна Хорватії зробила все, що від неї залежало, перемігши на виїзді Казахстан 2:1, проте посівши третє місце залишилася поза серією плей-оф. Динамівець Огнєн Вукоєвич на 10-й хвилині відкрив рахунок у зустрічі (це другий м'яч Огнєна в кар'єрі за національну збірну), проте господарі за чверть години відновили рівновагу. Перемогу «клітчастим» приніс влучний удар Ніко Кранчара на третій компенсованій хвилині поєдинку.

Дві нічиїх у пасиві збірної Німеччини в груповому турнірі, й обидві від збірної Фінляндії. Команда Романа Єременка, який відіграв усю зустріч, відкрила рахунок на 11-й хвилині (асистував Йоханссону Роман Єременко) й була близька до перемоги, проте Лукас Подольські зрівняв рахунок наприкінці поєдинку. За підсумками кваліфікації фіни посіли третє місце.

Збірна Сербії, яка ще минулого тижня забезпечила собі місце у фінальному турнірі Кубка світу-2010, на виїзді поступилася Литві 1:2. Наставник балканців Радомир Антич все частіше довіряє Мілошу Нінковичу місце на полі, випустивши у звітній зустрічі півзахисника на останні п'ятнадцять хвилин. В іншому матчі цієї відбіркової групи Румунія без Тіберіу Гіоане вдома перемогла Фарерські острови 3:1.

Давно втративши шанси на поїздку до ПАР, збірна Сенегалу провела в Сеулі контрольний поєдинок із Південною Кореєю і поступилася 0:2. Пап Діакате вивів свою збірну на гру в якості капітана і провів на полі весь матч.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер