Гол Віди приніс перемогу над «Шахтарем», на яку ми чекали більше трьох років

Гол Віди приніс перемогу над «Шахтарем», на яку ми чекали більше трьох років

Лише цілковита концентрація в кожному епізоді, боротьба за кожен відскок, безстрашність у підкатах та силових єдиноборствах на кожному метрі газону й, найголовніше, невгамовне бажання перемогти себе поєдналися в кульмінаційний момент поєдинку.

НСК «Олімпійський» розчаровано видихнув, супроводивши безадресний навіс із кутового, який виконав Мігель. М'яч, немов бажаючи відпочити від палких до нього дотиків гравців обох команд, полетів, щоб перетнути бокову. І ось, коли, здавалося, прийшов час скористатися паузою, наш «летючий голландець» Джермейн Ленс зробив зі звичайного епізоду шедевральний момент, який надовго залишиться в пам'яті вдячних уболівальників.



Він, віддаючи останні сили, наздогнав та приборкав ігровий снаряд, і відпасував Андрію Ярмоленку, який його запустив, змусивши помилитися воротаря гостей, що призвело до удару головою Домагоя Віди й, у кінцевому підсумку, до знаменної перемоги київського «Динамо» над донецьким «Шахтарем». Першою, за довгі три роки...

Такі моменти не забуваються, а залишаються, немов епізоди з класного кінофільму, який хочеться переглядати знову й знову.

Олег Задерновський

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер