Гол ВОЛОШИНА не допоміг збірній Україні U19 обіграти Словенію

Гол ВОЛОШИНА не допоміг збірній Україні U19 обіграти Словенію

Після першого туру, в якому «жовто-сині» обіграли аутсайдера групи Естонію (4:0), українці одноосібно очолили турнірну таблицю – у паралельному матчі господарі турніру Швеція зіграли внічию зі Словенією (2:2).

Підопічні Олега Кузнецова швидко відкрили рахунок у зустрічі – уже на 4-й хвилині результативний удар записав на свій рахунок динамівець Вікентій Волошин, який замкнув передачу Михайла Мудрика. У подальшому ініціатива перейшла до суперника, який ближче до завершення першого тайму зміг зрівняти рахунок. Після перерви на полі було багато боротьби, а от забитих м'ячів у грі більше не було – більше того, за 45 хвилин жодна з команд не змогла завдати хоча б одного удару в рамку воріт.

Окрім автора гола Волошина, також у матчі взяли участь ще шестеро представників «Динамо» – захисник Роман Бодня та півзахисник Артем Шулянський вийшли на поле у стартовому складі, а захисники Крістіан Біловар, Микола Ярош, Данило Хондак та півзахисник Ярослав Надольський увійшли у гру у другому таймі. Також весь матч відіграв захисник Алан Ауссі, який належить «Динамо», але виступає на правах оренди у чеському «Словані».

Тож, результативна нічия – 1:1, яка залишає нашу команду серед лідерів у групі, але «жовто-сині» тепер поступаються першим рядком Швеції (скандинави в паралельному матчі розгромили Естонію – 4:0) за додатковими показниками. В останньому матчі, який відбудеться 19 листопада, наші хлопці якраз і зіграють із господарями турніру.

Кваліфікаційний раунд Євро-2020 (U19). Група 9

16.11.2019

Україна (U19) – Словенія (U19) – 1:1 (1:1)

Україна: Трубін, В. Мудрик, Якуба (Біловар, 46), Ауссі, Драмбаєв (Ярош, 64), Батагов (Махонін, 77), Бодня (Хондак, 46), Шулянський (Надольський, 90+1), М.Мудрик, Волошин, Сікан.

Голи: Волошин (4) – Урбанчич (36).

Попереджені: Бодня (14), Якуба (27), Хондак (72), Біловар (90+2) – Светлін (86), Печар (87), Маркуш (90+4).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер