Гольове чуття Ескобара

Гольове чуття Ескобара

У засніженому Києві городяни на вихідних відпочивають, а в сонячній Іспанії в поті чола продовжують підготовку до другої частини сезону гравці «Динамо». Після десяти тренувальних днів накопичилася втома, саме час розбавити монотонні будні контрольним матчем. Такий відбудеться в неділю, 22 січня, проти швейцарського «Янг Бойз».

Як часто трапляється, після напружених тренувань не вдається уникнути втрат. Невеликі ушкодження отримали воротар Шовковський та півзахисник Алієв, щоб не ризикувати здоров’ям, найближчі кілька днів вони будуть працювати за індивідуальною програмою. Зате повернувся до загальної групи Андрій Шевченко. На підході Горан Попов та Олег Гусєв. Останні розминаються нарівні з усіма, але в ігрових вправах поки участі не беруть.

Традиційно «двохсторонка» стає кульмінацією тренування. Цього разу тренери вирішили дещо ускладнити правила, дозволивши на своїй половині поля гравцю робити не більше двох дотиків м’яча. У складі «салатових» вийшли Бойко, Алмейда, Хачеріді, Данило Сильва, Вукоєвич, Гармаш, Нінкович, Ярмоленко, Мехмеді, Мілевський, Ідейє, за «червоних» зіграли Коваль, Буяльський, Лухтанов, Аруна, Макаренко, Корреа, Рибалка, Дуду, Ескобар, Бертольйо, Шевченко. Гра була відносно рівною, створено багато моментів, проте «шкутильгала» реалізація, з приводу чого Юрій Сьомін зробив гравцям зауваження. Єдиний м’яч після передачі Шевченка забив Ескобар і тим самим приніс перемогу «червоним».

Варто відзначити велике бажання, з яким тренується Ескобар. На початку січня Юрій Сьомін відзначив, що подальша доля колумбійця в «Динамо» буде залежати від його роботи в Іспанії. Також із завзяттям тренується молодь – Лухтанов, Буяльський та Макаренко. Навантаження в першій команді вищі, ніж у молодіжній та «Динамо-2», але ніхто з них і слова не сказав. Хлопці все роблять із задоволенням, із великим ентузіазмом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер