Голи Кравця та Гармаша приносять перемогу збірній України!

Голи Кравця та Гармаша приносять перемогу збірній України!

Значний внесок в успіх «жовто-синіх» зробили гравці «Динамо». У стартовому складі Михайло Фоменко випустив п'ятьох киян – захисників Євгена Хачеріді та Миколу Морозюка, півзахисника Сергія Сидорчука, нападників Андрія Ярмоленка та Артема Кравця. Перші четверо провели на полі всю гру, а Кравець був замінений на 71-й хвилині. Також у другому таймі гру збірної підсилив Денис Гармаш.

Упродовж усього матчу українці мали беззаперечну перевагу, постійно володіючи м'ячем та створюючи момент за моментом. Незважаючи на це, рахунок тривалий час залишався «сухим». Лише після перерви 21000 глядачів «Арени Львів» дочекалися «родзинок» футболу. Приємно, що авторами двох перших із них стали гравці «Динамо».

На 49-й хвилині подачу з флангу Морозюка грудьми у ворота переправив Кравець. А ще за вісім хвилин Шевчук із другої спроби доставив м'яча до воротарського майданчика, в якому Гармаш зіграв на випередження та головою пробив у кут. Тут же в продовження двох моментів відзначитися мав Ярмоленко, але удача відвернулася від бомбардира. Завершальну крапку в матчі поставив Коноплянка, завершивши розпочату Сидорчуком та Ярмоленком атаку.

Після впевненої перемоги над люксембуржцями в активі збірної України стало 12 очок при шести зіграних матчах. Сьогодні ввечері будуть зіграні ще два поєдинки групи, які багато в чому прояснять турнірну ситуацію серед лідерів.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер