Голландія зустріла «Динамо» дощем

Голландія зустріла «Динамо» дощем

У середу вдень літак із динамівською делегацією на борту зробив посадку в Амстердамі, в одному з найбільших аеропортів Європи «Схіпхол». У складі команди 20 футболістів, 18 із яких Олег Лужний включить в заявку на матч проти АЗ у рамках третього туру групового етапу Ліги Європи. Проходження паспортного контролю зайняло лічені хвилини, а прямо з повітряних воріт Амстердаму футболісти і тренери вирушили до готелю Maxima Hotels Jan Van Scorel, де мешкатимуть у найближчі два дні. Готель розташований недалеко від Алкмаара. Зручно, адже від нього до стадіону «АФАС», де «Динамо» в середу ввечері проведе тренування, а в четвер відбудеться безпосередньо матч з АЗ, лише близько десяти кілометрів.

До Голландії динамівці прибули в хорошому настрої. Це незважаючи на мінливу сонячно-дощову погоду, яка, як і в Києві, в ці дні встановилася у «країні тюльпанів». Півзахисник Огнєн Вукоєвич упевнений у позитивному для його команди результаті в четвер увечері :

- Ми дивилися матчі «АЗ», зокрема, поєдинок із БАТЕ. Можу сказати, що це дуже хороша команда, яка грає, як і всі голландці, в технічний футбол. Ми також налаштовані по-бойовому. Був час добре підготуватися і я впевнений, що в четвер для нас усе складеться добре.

У середу ввечері Олег Лужний з одним із гравців проведе передматчеву прес-конференцію. Про її підсумки, а також останні новини з табору «Динамо» в Голландії, ви зможете дізнатися на клубному сайті.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Амстердаму

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер