Голландія чекає на «Динамо»

Голландія чекає на «Динамо»

Матчі третього та четвертого турів групового турніру Ліги Європи «Динамо» проведе з клубом АЗ. Перший із них відбудеться в четвер, 21 жовтня, в невеликому голландському містечку Алкмаар. Підготовку до зустрічі з АЗ підопічні Олега Лужного розпочали наступного дня після гри з «Карпатами», пройшовши необхідні відновлювальні процедури. Провівши в Києві два повноцінних тренувальні дні, до Голландії «Динамо» вирушить у середу вранці.

З аеропорту «Бориспіль» кияни чартерним рейсом зроблять тригодинний переліт до столиці Голландії – Амстердаму. Звідти на автобусі на команду очікує годинний переїзд до передмістя Алкмаара, де в лоні природи, серед красивого лісу, розташований комфортабельний готель «Максима Ян Ван Скорел». Список гравців, які вирушили на гру з АЗ, буде опубліковано на клубному сайті в середу вранці.

Завтра о 19:00 (за київським часом) «Динамо» на тренуванні випробує поле стадіону АФАС, за півгодини до якого Олег Лужний з одним із гравців проведе прес-конференцію.

Із нетерпінням чекаємо на четвер, коли о 22:05 на поле сімнадцятитисячного АФАСа арбітр із Шотландії Дуглас Макдональд виведе АЗ та «Динамо». Пряму трансляцію матчу дивіться на телеканалі ICTV.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер