Голосуємо за Лобановського!

Голосуємо за Лобановського!

Підходить до завершення грандіозний проект «Великі українці», який виходить на телеканалі «Інтер». За підсумками першого туру голосування в десятці великих виявився легендарний тренер «Динамо» і і збірних СРСР і України Валерій Васильович Лобановський.

Поруч із геніальним Миколою Амосовим, Степаном Бандерою, Григорієм Сковородою, Лесею Українкою, Іваном Франком, Богданом Хмельницьким, В’ячеславом Чорноволом, Тарасом Шевченком і Ярославом Мудрим на другому етапі голосування Лобановський бореться за звання Великого українця №1.

Закликаємо уболівальників «Динамо» підтримати кандидатуру Валерія Лобановського. Свій голос за знаменитого футбольного тренера ви можете віддати наступним чином:

- Надіслати SMS на номер 10310. У тексті необхідно вказати номер 3. Вартість SMS: 1 грн. З ПДВ (для абонентів: Kyivstar, Djuice, МТС, Джинс, life:)

- Зателефонувати за номером 8-900-451-10-03. Вартість дзвінків зі стаціонарних телефонів на території України – 0,30 грн (лише для повнолітніх).

Кількість дзвінків і текстових повідомлень із одного телефонного номера не обмежена.

Голосування завершиться 16 травня 2008 року в прямому ефірі телеканалу «Інтер» під час фінального шоу проекту «Великі українці». Початок о 21.30.

Офіційний сайт «Динамо» проводить своє голосування серед уболівальників з метою дізнатись, на якому місці фінішує Лобановський. Станом на ранок четверга більшість (39%) читачів упевнені, що знаменитий тренер стане переможцем проекту! 28 відсотків респондентів відводять Валерію Васильовичу друге або третє місця, чверть опитуваних – позиції з четвертого по шосте. І всього вісім відсотків «песимістів» поставили тренера на сьоме-десяте місця.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер