Гольова перестрілка динамівців у матчі «Металіст» – «Говерла»

Гольова перестрілка динамівців у матчі «Металіст» – «Говерла»

Цього разу у стартовому складі «Говерли» вийшли «лише» дев’ять динамівців. Через дискваліфікацію В’ячеслав Грозний не міг розраховувати в Харкові на Олексія Савченка, який сам родом із Харківщини та незмінно був у стартовому складі в попередніх матчах.

Отже, з перших хвилин у грі брали участь динамівці Артур Рудько, Сергій Люлька, В’ячеслав Лухтанов, Віталійс Ягодінскіс, Андрій Цуріков (капітан команди), Євген Чумак, Орест Кузик та Дмитро Хльобас.

У складі «Металіста» з перших хвилин грали орендовані динамівці Дмитро Рижук та Артем Бесєдін, який провів у грі 79 хвилин.

Команди з перших хвилин грали у відкритий футбол, проте до забитих м’ячів справа дійшла лише наприкінці тайму. На 38-й хвилині після навісу з корнеру Лухтанов у верховій боротьбі проштовхнув м’яча далі на партнера, й Ягодінскіс у падінні поцілив у ворота.

А вже за хвилину гості забили другий м’яч. Заслуга у цьому голі цілком належить Хльобасу, який перехопив м’яча, увірвався до штрафного майданчика та влучно пробив у ближній верхній кут воріт.

Отже, в першому голі безпосередню участь взяли два динамівські центральні захисники, а в другому – динамівський центральний нападник.

Харків’яни доволі швидко, ще до перерви, відіграли один гол. Другий тайм виявився менш результативним, проте не менш цікавим, видовищним та інтригуючим. Здавалося, що «Говерла» вже не втратить перемогу, проте іншої думки був динамівець Дмитро Рижук, який за п’ять хвилин до завершення основного часу вистрибнув вище за всіх після подачі з кутового та головою спрямував м’яча у ворота.

Матч так і завершився бойовою нічиєю. У наступному турі «Говерла» прийматиме «Сталь», а «Металіст» зіграє в Полтаві з «Ворсклою».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер