Гольовий пас ТИМЧИКА допоміг Україні обіграти Швейцарію в Лізі Націй

Гольовий пас ТИМЧИКА допоміг Україні обіграти Швейцарію в Лізі Націй

У стартовому складі «жовто-синіх» вийшов лише один представник «Динамо» (із шести, які потрапили до заявки на поєдинок) – свій дебютний поєдинок у головній команді країни проводив правий захисник Олександр Тимчик.

Примітно, що саме динамівцю судилося взяти безпосередню участь у гольовій атаці господарів у першому таймі. Тимчик промчав по рідному правому флангу, пробив по воротах із гострого кута, воротар парирував перед собою, а Олександр, встигнувши першим на підбирання, проштовхнув м’яча на Ярмоленка. Екс-динамівець, який зараз виступає за англійський «Вест Хем», зорієнтувався та, перебуваючи спиною до воріт, п’яткою все ж відправив м’яча до сітки.

На жаль, піти на перерву, ведучи в рахунку, «жовто-синім» не вдалося. Диво-удар за силою та точністю вдався нападнику «Бенфіки» Сеферовичу – м’яч влетів точно в кут воріт, і стрибок Пятова не допоміг.

Загалом, швейцарці більше володіли ініціативою й тиснули на ворота господарів, але натомість вирішальний м’яч влетів саме в їхні ворота. Михайличенко прийняв передачу від Ярмоленка на лівому куті штрафного майданчика, хитнув захисника та відпасував на Зінченка, а гравець «Манчестер Сіті», оцінивши ситуацію, майстерно закинув м’яча в дальній верхній кут.

Незважаючи на те, що швейцарцям потрібно було відіграватися, підопічним Андрія Шевченка вдалося відсунути гру від своїх воріт та довести матч до перемоги, яка після нічиєї в паралельному поєдинку між Німеччиною та Іспанією (1:1) вивела «жовто-синіх» у лідери групи.

Додамо, що свій наступний поєдинок збірна України проведе 6 вересня, коли зіграє в Мадриді на стадіоні імені Альфредо Ді Стефано проти Іспанії.

Ліга Націй. Дивізіон «А». 1-й тур

Україна – Швейцарія – 2:1

Україна: Пятов, Тимчик, Кривцов, Матвієнко, Михайличенко, Степаненко, Малиновський, Зінченко, Ярмоленко, Коноплянка (Яремчук, 54), Мораес.

Швейцарія: Зоммер, Мбабу, Ельведі, Аканджі, Родрігес, Цубер (Штеффен, 46), Соу (Ебішер, 82), Джака, Емболо, Варгас (Айєті, 73), Сеферович.

Голи: Ярмоленко (14), Зінченко (68) – Сеферович (41).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер