Голи Ярмоленка та Хачеріді приносять Україні перемогу над Молдовою!

Голи Ярмоленка та Хачеріді приносять Україні перемогу над Молдовою!

Більше 32,000 глядачів, які заповнили цього морозного вечора трибуни новенької арени одеського «Чорноморця», стали свідками гри, в якій організованості та самовідданості гостей вистачило лише на перші 45 хвилин зустрічі. Незважаючи на це, двічі відкривати рахунок міг Андрій Ярмоленко, але на шляху м'яча ставали захисники суперника та воротар.

У другому таймі ситуація на полі істотно не змінилася, з однією суттєвою поправкою. Українці спромоглися зломити опір команди Іона Караса та досягли переваги в рахунку!

На 61-й хвилині зустрічі Роман Зозуля на лінії штрафного майданчика поборовся за м'яч та відкотив наліво на Ярмоленка. Андрій пробив із лівої ноги без шансів для воротаря – 1:0! Слідом за голом динамівця на поле вийшов його одноклубник Роман Безус, замінивши Євгена Селезньова.

Подвоїти перевагу «жовто-сині» змогли за 10 хвилин. Олег Гусєв, який проводив 80-й поєдинок за національну команду, навісив із кутового з правого флангу, а Євген Хачеріді, який підключився до атаки, сильно пробив по центру воріт – 2:0!

Захопившись атакою, українці... пропустили. На 80-й хвилині здалеку дуже точно пробив Андрія П’ятова Олександр Суворов.

І все ж в останні хвилини саме підопічні Фоменка були куди ближчими до третього голу, ніж збірна Молдови до свого другого. Фінальний свисток зафіксував на табло важливу з точки зору подальшої турнірної боротьби перемогу збірної України – 2:1.

Після другої поспіль перемоги збірна України після п'яти матчів набрала вісім очок та посідає 3-тє місце в групі H.

Наступний матч наші хлопці проведуть 7 червня в гостях проти команди Чорногорії.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер