Хороша традиція напередодні Нового року

ФК «Динамо» (Київ) продовжує підтримувати хорошу традицію. Напередодні новорічних свят у конференц-залі стадіону «Динамо» відбулася чергова зустріч динамівців з постраждалими від наслідків трагедії на Чорнобильській АЕС дітьми та їх батьками. Нагадаємо, що ФК «Динамо» (Київ) п'ятнадцятий рік поспіль надає допомогу
благодійним організаціям «Родина» та «Квіти Полину».

Цього разу футбольний клуб представляли один із топ-менеджерів клубу Матвій Заміховський, старший тренер молодіжного складу Володимир Мунтян, тренер воротарів основної команди Михайло Михайлов, а також футболісти «Динамо-2» Артем Кичак, Євген Новак та Сергій Рибалка.

За традицією, кожен із присутніх звернувся до дітей, що зібралися, з наставним словом та привітаннями з наступаючим 2010 роком, проленали й побажання на наступний рік їхнім батькам. Потрібно зазначити, що представники благодійних організацій «Родина» та «Квіти Полину» також не залишилися в боргу, і звернулися до представників «Динамо» зі своїм новорічним привітанням, складеним у віршованій формі:

Як рідні нам тато і мамо
Так рідні нам Київ, «Динамо».
Сьогодні ми всіх вас вітаємо,
І успіху щиро бажаємо.
Нехай вас, друзі, у новому році
Зустрічає радість на кожному кроці.
Щоб збувалися ваші мрії,
Ваші надії, мудрі бажання.
Щоб більше голів ви забивали,
І чемпіонами світу ви стали.
Нехай буде здорова ваша родина,
Нехай буде щаслива вся Україна!

Після закінчення офіційної частини заходу, кожен із присутніх отримав новорічний подарунок від ФК «Динамо» (Київ). Також на дітей чекав ще один приємний сюрприз – спілкування зі Снігуронькою та вистава від акторів Київського муніципального академічного театру ляльок на Лівому березі. Звичайно, всі діти залишилися в захваті від побаченого, і тепер із нетерпінням чекають на нові зустрічі з динамівцями, повні радісних емоцій та незабутніх вражень.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер