Горан Гавранчіч: «Було б не погано завершити кар'єру в Києві»

Горан Гавранчіч: «Було б не погано завершити кар'єру  в Києві»

Сербський захисник «Динамо» не виключає варіанту про завершення кар’єри в Києві. Про це Горан Гавранчіч повідав сербському виданню В-92.

«Якщо доведеться змінити обстановку, то жодних труднощів у цьому я не вбачаю. Але, чесно кажучи, не хотілося б цього робити. Усе залежить від керівництва «Динамо». Я в Києві уже сім років і було б не погано завершити кар’єру саме тут».

«Президент «Динамо» живе футболом. Він – людина не бідна, але на першому плані у нього саме футбол. Він любить клуб, як свою дитину. Продавши кількох гравців, Ігор Суркіс міг би заробити чималі гроші, у тому числі і на мені. Але президент попросив мене залишитись у Києві, за що я йому вдячний», - відзначив серб.

«Динамо» – відоме ім’я в Європі. Нашому клубові легше запросити гравця завдяки іміджу. Щодо фінансового аспекту – тут перевага у нашого конкурента «Шахтаря». У національному чемпіонаті ми вже кілька років змагаємось лише з донеччанами – можливо, тому і в нас, і в них проблеми в євро кубках».

«З грудня «Динамо» бере новий курс і проводить новий політику. Багатьох гравців будуть виставлено на трансфер. Буде це молода команда чи ж президент віддасть перевагу витратити кучу грошей для запрошення іменитих іноземців – не знаю. Але певен, що навіть якщо я покину «Динамо», клуб у будь-якому разі викарабкається з кризи і його очікує бувалий успіх. Український футбол із кожним роком розвивається все більше і більше», - резюмував динамівський захисник. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер