Горан Гавранчич: «Борисфен» - команда з перспективою»

Горан Гавранчич: «Борисфен» - команда з перспективою»

- Мені вже доводилося зустрічатися з бориспільцями в товариських поєдинках, коли виступав за "Динамо-2". Тому про суперника вже склалася певна думка. "Борисфен" - молодий, доволі амбітний колектив, який ще неодмінно попсує нерви й лідерам чемпіонату. Але йому відчутно бракує досвіду виступів у вищій лізі. Як і виконавської майстерності гравцям. Одверто кажучи, "Борисфен" тільки намагається стати врівень з елітними командами. Сьогодні для динамівців головним було відповідно налаштуватися на поєдинок - хлопці зуміли зробити це, й заслужено святкували перемогу.

- Горане, своєю грою задоволений?
- Не мені оцінювати свій виступ. Але якщо команда не пропустила жодного гола, то можу сказати, що загалом зіграв непогано. Принаймні, настанову на поєдинок виконав.

- Кілька днів тому відбулося жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів. Що скажеш про суперників, які дістались динамівцям?
- У Лізі виступають дуже хороші команди. Тому на слабких опонентів ніхто й не розраховував. У нашій групі "В" жереб звів клуби приблизно одного рівня. Беззаперечним фаворитом є хіба що британський "Арсенал". Маємо конкретне завдання - вийти з групи. І зробити це нам до снаги.

Ірина Холод, газета "Український футбол"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер