Горан Гавранчич: «Дуже хочу скоріше повернутися»

Горан Гавранчич: «Дуже хочу скоріше повернутися»

Горан Гавранчич
Сербський захисник «Динамо» Горан Гавранчич пройшов із командою усі зимові збори, але у другій частині чемпіонату на поле не виходив.

Ось уже другий місяць він знаходиться на лікарняному. Офіційний сайт клубу поцікавився у Горана станом його здоров'я та перспективами повернення на поле.

«У мене достатньо незвичайна травма правої ноги. У будь-якому разі, подібних пошкоджень у моїй кар'єрі не було. В результаті складається неприємна картина – я спокійно бігаю, прискорююсь, витримую фізичні навантаження, а бити по м'ячу не можу. Відразу виникають відчуття сильного болю. Це пов'язано і з нервом, і зі зв'язками» - поділився з нами Гавранчич.


«Лікарі дають ще 4-5 тижнів для вилікування подібного дискомфорту і неможливості тренуватись на повну силу. Алу я дуже хочу якомога швидше повернутись і допомогти команді. Зараз працюю за індивідуальною програмою, займаюсь біговими вправами, у тренажерному залі. Надіюсь, зумію повністю відновити сили раніше, ніж це обіцяють медики» – додав Сербський захисник.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер