Горан Гавранчич продовжив контракт з «Динамо»

Горан Гавранчич продовжив контракт з «Динамо»

Провідний захисник київського "Динамо" Горан Гавранчич, який захищає кольори клубу з 2001 року, продовжив контракт ще на п'ять років. Про це журналістам стало відомо на імпровізованій прес-конференції президента ФК "Динамо" Ігоря Суркіса і Горана Гавранчича, проведеної в римському аеропорті.

- Після тривалих переговорів, - узяв слово Ігор Суркіс, - ми з Гораном прийшли до згоди, що він потрібний нашій команді, а команда, у свою чергу, потрібна йому. Ми перервали діючий до 1 січня 2005 року контракт і уклали новий, терміном на п'ять років. У ньому враховані всі побажання футболіста. Мені імпонувала позиція Гавранчича під час підписання контракту. Зараз я сміливо можу поздоровити футболіста з новим кроком у його кар'єрі, побажати успішних виступів і гарної гри. Таку, котру ми змогли побачити в середу на "Стадіо Олімпіко".

Ні в кого не викликає сумнівів, що сьогодні Горан став символом київського "Динамо". Я щасливий, що футболіст, що виріс у нашій команді, вирішив і надалі продовжити в ній кар'єру. Сподіваюся, що незабаром про Горана, що перешов в "Динамо" з маловідомого сербського клуба, заговорить уся футбольна Європа.

Поспішити з підписанням нового контракту мене змусила зацікавленість у послугах футболіста з боку інших клубів. Московські "Спартак" і "Локомотив" кликали Горана під свої прапори. Зрозумійте, такого футболіста роздобути узимку безкоштовно не відмовився б будь-який клуб світу . А для нас - недозволенна розкіш відпускати футболіста такого рівня. Я завжди говорив, що в Горана динамівське серце, а чутки про конфлікт гравця з керівництвом клуба не мають під собою ніяких основ . Я радий, що Горан Гавранчич продовжить кар'єру саме в "Динамо".

У процесі переговорів він мені поставив запитання: "Якщо в моїх послугах буде зацікавлений європейський гранд, клуб рівня "Манчестера" або "Мілана", чи зможу я в нього перейти?". Питання абсолютно резонне і я на нього відповів позитивно: "Якщо тебе влаштують умови, запропоновані клубом, ми тебе тримати не будемо". Футболістові потрібно створювати умови для росту.

У грі з "Ромою" наша команда підтвердила свою заможність. В вівторок я був присутній на грі "Шахтар" - "Мілан" і скажу, що гірники програли незаслужено. У цьому двобої лише упередженість арбітра схилила чашу терезів на сторону італійців. У бесіді з Рінатом Ахметовим я відзначив: "Така твоя доля, через це ти повинний пройти. "Динамо" цією стежкою йде уже вісім років, характерна і торішня Ліга чемпіонів з численними помилками рефері і, таким чином, недоотриманими нашою командою очками. Від цієї "хвороби"" є один рецепт - забивати м'ячі. Проти них жоден арбітр не зможе нічого зробити".

Далі слово взяв "винуватець" свята Горан Гавранчич:

- Набридли чутки, що пройшли Інтернетом, про мій ухід з команди. Я не знаю, звідкіля "ростуть ноги" і кому вигідна ця неправдива інформація. Перед підписанням нового контракту з "Динамо" я мав докладну бесіду з Ігорем Суркісом, у ході хотів довідатися про задачі, що ставляться перед командою в найближчі роки. Отримана відповідь мене цілком задовольнила, а прихід нового амбіційного тренера посилив віру в реальність їхнього досягнення. У кожному із трьох останніх сезонів у Лізі чемпіонів нам не вистачало самої крихти для виходу до наступного туру. Цього року склад групи дуже серйозний, однак велика і моя впевненість у силі "Динамо". Незалежно від рішення УЄФА про результат матчу "Рома" - "Динамо", цей інцидент ще більше повинний згуртувати хлопців, переконати їх , що тільки об'єднавшись ми зможемо досягти високих результатів. Якби не скасування другого тайму, ми точно б довели матч до перемоги. Однак у мене в "Динамо" попереду п'ять років, у кожному з яких я хочу перемагати. У цьому ми з керівництвом і тренерами команди солідарні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер