Горан Гавранчич: «У Загребі мене зустрінуть, як торік Пеєва в столиці Болгарії»

Горан Гавранчич: «У Загребі мене зустрінуть, як торік Пеєва в столиці Болгарії»

Отже, ми все знаємо. У вівторок увечері матч третього кваліфікаційного раунду пройде під динамівським знаком на динамівському стадіоні.

Оборонець чемпіона України Горан Гавранчич не помилився, прогнозуючи на сторінках часопису майбутнього суперника киян.

— Хоча перебігом подій у повторному балканському “дербі” був здивований, — говорить Гавранчич. Телеканал, що вів репортаж зі столиці Хорватії, — у моїй квартирі закодували, довелося користуватись телетекстом. Спочатку він сповіщав про перевагу словенців. Не знав чого й чекати. Лише потім, коли одноклубники влаштували “бліцкриг”, усе стало зрозуміло.

— Спецпідготовку до вівторкового поєдинку почали?
— Ні. Не забувай, треба ще зіграти в Димитрові на Кубок України. Можливо, до речі, не у звичному останнім часом складі — тренери скористаються нагодою надати відпочинок деяким виконавцям.

— За матчем в Загребі спостерігав Олег Кузнецов. Інформацією про побачене він встиг поділитися?
— Я розмовляю з тобою у четвер пообіді. На цей час Олега Володимировича не бачив.

— Домашній старт — це нормально?
— Питання не надто важливе. Головне, створити запас міцності перед другим матчем. Так, як це було з “П’юніком” та “Левськи”. Хотілося б тільки, аби київський уболівальник не поступився загребському. Останній — досить войовничий. Гадаю, мені, сербу, доведеться відчути себе в шкірі Пеєва: торік у Софії Георгію теж було непереливки.

Роман Шахрай, газета "Український футбол"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер