Горан Попов одужує

Горан Попов одужує

Приємні новини з лазарету «Динамо» – захисник Горан Попов, який травмувався на початку матчу із запорізьким «Металургом», одужує. Він пройшов курс терапії в Сербії, в середу розпочав бігові вправи, а із сьогоднішнього дня планує розпочати заняття з м'ячем. Якщо біль у нозі не даватиметься взнаки, вже незабаром Горан повернеться до загальної групи:

- Після того, як я отримав ушкодження, відразу вирушив до сербсьої клініки, там працює хороший фахівець – жінка, в якої лікується багато спортсменів. У Києві мені сказали, що в мене надрив м'яза в чотири сантиметри. Приїхавши до Сербії, я пройшов хороший курс лікування.

Нещодавно повернувся до Києва, де поки що займаюся бігом із тренером з фізпідготовки Борисом Пейреком, учора виконав 80-90% від норми і не відчував жодного дискомфорту в нозі. Лише зрідка, коли виконую деякі вправи, ще трохи відчуваю біль, але це дрібниці в порівнянні з тим, що я відчував, як тільки залишив поле під час матчу. Сьогодні планую розпочати заняття з м'ячем, які припускають більше руху, ніж просто біг. Якщо все буде гаразд, у понеділок чи вівторок приєднаюся до загальної групи. Напевно знаю, що не зіграю проти київського «Арсеналу», можливо, буду готовий до завершення наступного тижня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер