Горан Попов: «Якщо обіграємо «Шахтар», до фінала можна не хвилюватися»

Горан Попов: «Якщо обіграємо «Шахтар», до фінала можна не хвилюватися»

Дізнавшись, що в 1/8 фіналу Кубка України динамівцям дістався «Шахтар», захисник нашої команди Горан Попов не приховував здивування:

- Нічого собі! Нам грати з ними вже за два тижні? Утім, це добре. Краще з ними зустрітися на цьому етапі, ніж у фіналі. Якщо зараз обіграємо «гірників», до фіналу можемо бути спокійними (посміхається). Тоді ми точно переможемо в ньому, який би суперник нам не дістався.

У нас буде лише одна гра? Супер! У цьому матчі потрібно виправитися за матч у чемпіонаті. Наприкінці вересня ми зіграли внічию 0:0, хоча мали перемагати 2:0 чи 3:0. Тоді всі були задоволені грою, але не результатом. Тепер потрібно показати, що ми кращі за «Шахтар». «Гірники» вже кілька років не можуть перемогти в Києві. Будемо сподіватися, що хороша для нас традиція продовжиться і цього разу. Тим паче, сподіваюся, вболівальники прийдуть підтримати нас.

Але наразі всі наші думки про найближчий поєдинок із «Волинню». Потім нам доведеться провести ще два поєдинки. Тому про «Шахтар» подумаємо після гри із «Зорею». Усі чотири матчі ми проводимо вдома, тому знадобиться висока концентрація, щоб у всіх здобути перемоги. Нам щороку восени доводиться грати двічі на тиждень. Усі хлопці знають, що в цей період потрібно дуже добре працювати, тренуватися й відновлюватися після ігор. Якщо робити все правильно та професійно, складно не буде.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер