Горан Попов та Артем Мілевський тренуються без обмежень!

Горан Попов та Артем Мілевський тренуються без обмежень!

За відсутності Юрія Сьоміна, який вирушив до Голландії подивитись на дії суперника «Динамо» в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів «Феєноорда» в товариській зустрічі з «Мальоркою», діями «біло-синіх» керував Борис Ігнатьєв.

У сьогоднішньому тренуванні взяли участь 27 футболістів: воротарі: Шовковський, Бойко, Коваль, Кичак, Богуш; захисники Данило Сильва, Бетао, Михалик, Юссуф, Хачеріді, Алмейда, Попов, Ель Каддурі; півзахисники Гармаш, Гусєв, Богданов, Кранчар, Дуду, Велозу, Вукоєвич, Рибалка, Аруна, Нінкович; форварди Ярмоленко, Ідейє, Кравець та Мілевський.

Варто зазначити, що без жодних обмежень тренувались Артем Мілевський і Горан Попов. А аргентинський новачок Марко Рубен у занятті участі не брав, оскільки відчув біль у м’язі правої ноги та вирушив на медичний огляд до клініки.

Після традиційної розминки, роботи в трійках та ігрових серій тренерський штаб розділив футболістів на дві команди – «червоних» та «білих».

«Червоні»: Бойко, Гусєв, Бетао, Михалик, Данило Сильва, Дуду, Велозу, Вукоєвич, Ярмоленко, Кранчар, Ідейє.

«Білі»: Коваль, Ель Каддурі, Хачеріді, Алмейда, Попов, Богданов, Рибалка, Нінкович, Юссуф, Кравець, Мілевський.

У напруженій боротьбі суперники не виявили сильнішого – 2:2. У «червоних» точними ударами відзначились Ярмоленко таДуду, а у «білих» голи на свій рахунок записали Мілевський та Нінкович.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер