Горан ПОПОВ: «Кожен має боротися за своє місце під сонцем»

Горан ПОПОВ: «Кожен має боротися за своє місце під сонцем»

- Цей сезон відрізняється від минулого для мене тим, що я пройшов повну передсезонну підготовку. Завжди добре, коли є конкуренція у складі. Ліам (Риджвелл прим.ред.) хороший хлопець та хороший гравець. У мене до нього велика повага. Але кожен має боротися за своє місце під сонцем. Минулого сезону я провів не так багато ігор (12 прим.ред.) та сподіваюся, що в цьому чемпіонаті ситуація зміниться для мене на краще.

За повідомленням британського видання
www.expressandstar.com, Попову дуже швидко вдалося завоювати любов місцевих уболівальників, які навіть за співзвучністю його прізвища присвятили йому пісню на мелодію з популярного мультфільму «Морячок Папай».

Подібне ставлення надихає Попова на ще більше бажання досягти успіху в Англії.

- У мене багато друзів, як серед гравців команди, так і вболівальників. До речі, коли я грав у Голландії, то фанати також присвятили мені одну зі своїх пісень. Я дуже щасливий, що вболівальники таким чином мене підтримують.

Головний тренер ВБА Стів Кларк також сподівається на прогрес у грі македонця.

- Він зрозумів, до якого клубу потрапив, а ми знаємо його можливості. Горан
хороший гравець. Зараз він краще розуміє, що із себе представляє Прем'єр-ліга, й це багато в чому йому має допомогти.

Технічний директор «Вест Бромвича» Ричард Гарлік у свою чергу зазначив: «Ми задоволені, що Попов проведе в нас ще один сезон. Він відрізняється за манерою гри від Риджвелла, і для клубу буде дуже важлива їхня конкуренція за місце у стартовому складі».

Нагадаємо, що свій перший матч у Прем'єр-лізі в сезоні 2013/14 «Вест Бромвич Альбіон» проведе вдома 17 серпня проти «Саутгемптона».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер