Горан Попов: «Ми можемо виправити ситуацію»

Горан Попов: «Ми можемо виправити ситуацію»

Із початку нинішнього сезону лівий фланг захисту майже в кожному матчі закріплений за Гораном Поповим. Напевно, македонець зіграв би і в єврокубковому поєдинку проти «Рубіна», якби не дискваліфікація, отримана ще в минулому сезоні. Відбувши покарання, Горан сповнений сил та бажання допомагати команді. Напередодні матчу-відповіді в Казані він розповів про втрату очок у матчі чемпіонату з «Металургом» та майбутню боротьбу за вихід до наступного етапу кваліфікації Ліги чемпіонів:

- Від матчу в Донецьку ми вже трохи відволіклися. Була важка гра, та й погода не найприємніша – неможливо було виконати жодної бігової роботи. В останні 15-20 хвилин другого тайму ми втомилися.

- Сьомін сказав, що в команди був не дуже гарний настрій після матчу з «Рубіном»…


- Так, погоджуюсь. Поразки 0:2 в Києві не було вже давно. Ми припустилися двох помилок, після яких отримали два м'ячі. Але в нас є попереду ще одна гра. У Казані потрібно швидко забити перший гол, тоді все буде гаразд.

- Ви вже дивилися гру «Рубіна» з «Анжі»? Це для вас хороший приклад, як забити три м'ячі в Казані?


- Я не дивився, але результат знаю. Тепер у «Рубіна» такий же поганий настрій, як був у нас. Щоправда, у нічиїй з «Металургом» також для нас мало приємного, я дуже незадоволений тією грою, але знаю, що буде краще.

- Гра в Донецьку складалася непросто через те, що не вдалося забити перший гол?


- Так, нам завжди легше грати, коли рахунок відкрито. А тут не склалося, почалися проблеми.

- Нічия «Арсенала» з «Шахтарем» поліпшила настрій?

- Так, звичайно! Це добре для нас, адже збереглося відставання від «Шахтаря» у два очки. Чемпіонат тільки розпочався, попереду багато матчів. Я впевнений, що в нас хороші футболісти та чудовий тренерський штаб. Безумовно, після двох останніх матчів настрій зіпсувався, але ми ще можемо виправити ситуацію. У Казані віддамо всі сили, щоб досягти позитивного результату.

- Чи зроблені висновки після домашньої поразки від «Рубіна»? Як будете протидіяти масованій обороні суперника?

- Ми знаємо їхні сильні якості. Повторюся, в першій грі ми пропустили два м'ячі через власні помилки в обороні. Суперник лише двічі переходив на нашу половину поля та двічі забив. А в нас у першому таймі було три-чотири моменти, після яких могли відзначитися. Якби ми забили першими, гадаю, виграли би 2:0 чи 3:0.

- Хто вам запам'ятався у складі суперника?

- У них немає великих зірок. Я дивився гру з трибуни, мені сподобався Касаєв, а також лівий півзахисник Карадениз. І блискуче зіграла вся оборона. У них є хороший результат, тому, гадаю, так само вони будуть діяти й у Казані – всім складом стояти позаду та грати на контратаках.

- Що потрібно робити «Динамо» в такій ситуації?


- Добре грати через фланги. Нам із Сильвою потрібно допомагати Гусєву з Ярмоленком, підключатися до атак. Тоді може щось вийти. Інакше, буде дуже важко. Ви бачили, як було в Києві, коли вся команда стоїть позаду та неможливо нічого зробити.

- Прикро було пропускати першу гру через червону картку?

- Не те слово! Я бачив, скільки вболівальників зібралося на стадіоні, дуже хотів опинитися на полі. Гадаю, це неправильно, що дискваліфікація враховується з минулого сезону, вона має анулюватися. До речі, другий тайм тієї гри з «Брагою» був таким же, як і матч із «Рубіном».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер