Горан ПОПОВ: «Нам під силу обіграти «Феєноорд»

Горан ПОПОВ: «Нам під силу обіграти «Феєноорд»

На щастя, зараз із Гораном уже все в порядку. Він тренується на повну силу і готується допомогти команді в найближчих матчах. Футболіст розповів, як проходило його лікування і поділився думкою про «Феєноорд»:

- Зі мною вже все гаразд, у неділю я навіть брав участь у товариському матчі проти молодіжної команди, зіграв усі три тайми по 20 хвилин. Самопочуття відмінне, нічого не заважає. А тиждень тому було дуже погано. Після матчу із загребським «Динамо» на останньому зборі в Австрії ввечері пішов у сауну, потім із хлопцями подивився фінал чемпіонату Європи. Наступного дня відчув себе гірше, потім цілий тиждень не міг спати. Лікарі поставили діагноз коньюктивіт. Кожен день доводилося робити уколи, приймати антибіотики, та й зараз продовжую капати ліки в очі. Але останні три дні я вже повноцінно тренувався. Звичайно, на 100% ще не готовий, але старанно над цим працюю. На зборах я брав участь у всіх тренуваннях, тільки пропустив останні дві гри. Мені вже дуже хочеться тренуватися і знову грати. Лікарі хотіли провести контрольний огляд тільки 26-го липня, і тільки після цього я повинен був приступити до роботи. Але я сказав, що відмінно себе почуваю, і хочу тренуватися раніше. Сам зголосився грати з дублем, а у вівторок, коли в усіх був вихідний, я індивідуально тренувався з Пінколіні.

- Ви кілька років грали в Голландії і, напевно, добре знаєте суперника «Динамо» «Феєноорд». Що думаєте про цю команду?

- Я грав там два роки тому. «Феєноорд» - хороша команда. В Голландії грають у відкритий футбол, тому вони не будуть стояти в глухому захисті всією командою. У нас є хороші нападники, здатні забити - Ярмоленко, Ідейє, Дуду. Це швидкі футболісти, які можуть створити щось гостре попереду. Гадаю, нам під силу обіграти «Феєноорд».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер