Горан Попов: «Чи потрібна операція? Скажу за тиждень»

Горан Попов: «Чи потрібна операція? Скажу за тиждень»

В останньому матчі через проблеми з коліном не зміг узяти участь Горан Попов. Захисник розповів, наскільки серйозне ушкодження:

- Відчув біль у коліні ще під час кубкового матчу з «Шахтарем». Після зіткнення із суперником віддавав пас Бетао та зрозумів, що щось не так. Але дограв поєдинок до завершення. Кілька днів тому зробив УЗД та МРТ, які показали, що ушкоджено меніск. А в понеділок їздив до клініки до лікаря Лінька. Він виявив, у коліні скупчується рідина, через яку важко точно визначити характер ушкодження. З приводу зв'язки нічого не сказав, але я й сам відчуваю, що з нею все гаразд. Раніше рідина також іноді збиралася, це відбувалося після зміни газону з жорсткого на м'якший, із синтетичного на натуральний. Але вона мені абсолютно не заважала і з часом розсмоктувалася сама. Зараз же відчуваю біль. На цьому коліні мені раніше робили операцію в Голландії. Якщо справа лише в меніску, то за п'ять тижнів я вже зможу грати, це не так страшно.

Отримав виклик зі збірної, але буду вимушений пропустити поєдинки. До Македонії поїду на кілька днів – мене хоче обстежити лікар збірної, подивитися знімки. Загалом, буду знати, що робити лише через тиждень. Якщо будуть помітні поліпшення, розпочну курс щоденної терапії. Якщо ж біль не мине, доведеться робити операцію. Сподіваюся, все минеться, мені дуже хочеться скоріше повернутися на поле.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер