Горан Попов: «Із 20 січня розпочну бігові вправи»

Горан Попов: «Із 20 січня розпочну бігові вправи»

Наприкінці листопада захисник Горан Попов переніс операцію на коліні. Подзвонивши македонцю, який проводить останні дні відпустки у себе на батьківщині, перш за все ми поцікавилися його здоров’ям.

- Дякую, все гаразд, коліно вже не турбує, – традиційно бадьорим голосом запевнив Горан. – У четвер вилітаю до Італії, де місцеві лікарі ще раз оглянуть коліно. Попередньо, починаючи з 20-го січня зможу розпочати бігові вправи, а ще за тиждень уже працювати в загальній групі.

- Де проходили відновлення – в Македонії чи в Києві?

- Лікарі дозволили мені проходити всі процедури в Македонії. Плавав у басейні, виконував вправи для коліна. Також ми їздили з родиною на сім днів до Дубаї, де я певний час присвячував фітнесу. Тому, сподіваюся, все буде гаразд.

- Вам робили операцію в Римі. За той час, що провели там, встигнули оглянути місто?

- Після операції я зміг нормально ходити лише за сім днів. Два-три рази встигнув виїхати до міста – дуже сподобалося, особливо в центрі. Але в основному вільного часу було не так уже й багато, оскільки двічі на день мені необхідно було виконувати цикл процедур на коліні, по три години кожен.

- Займаєтеся лише за програмою, яку розписали італійські лікарі?

- Програму реабілітації мені повністю розписали італійські лікарі. Уже в Києві її схвалили динамівські лікарі та тренер із фізпідготовки. Щоправда, сказали при цьому, що якщо буду відчувати дискомфорт під час виконання будь-якої вправи, то можна трохи знизити інтенсивність, оскільки можливе скупчення рідини в коліні. Слава Богу, все пройшло нормально, і програма реабілітації була виконана без будь-яких обмежень.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер