Горан ПОПОВ: «Зіграємо як в другому таймі, переможемо «Феєноорд»

Горан ПОПОВ: «Зіграємо як в другому таймі, переможемо «Феєноорд»

- Сьогодні ми побачили два різних тайми. Чи очікували, що в першій половині зустрічі буде так складно?

- Насправді, взагалі не було складно, просто у нас не виникали моменти. А в перерві, коли тренер зробив заміни, і випустив Гуся (Олега Гусєва, - прим. Авт.), у нас з'явилося багато моментів. Олег також віддав чудову передачу Ідейє, тож він сьогодні просто молодець. Надалі ми постійно чинили тиск на ворота «Феєноорда». У другому таймі ми взагалі грали чудово, погано тільки, що не забили ще два-три м'ячі.

- В перші 20 хвилин статистика ударів по воротам була 4:1 на користь голландців. У чому причина?

- Так, у них були удари, але абсолютно не небезпечні, воротар без труднощів упорався. Правий півзахисник «Феєноорда», який свого часу грав зі мною в «Херенвені», пробивав, але нічого серйозного. До перерви не все виходило, ми тримали м'яч у центрі поля і майже не переводили його вперед. А в другому таймі спрацювали заміни, і ми забили два м'ячі, а могли ще три або чотири. Моменти були у Гусєва, Ідейє ... Головне, що у нас зараз гарний настрій. Через тиждень поїдемо в Роттердам, у них не стадіоні дуже гарна атмосфера. Якщо ми будемо грати так, як сьогодні другий тайм, буде зовсім нескладно перемогти.

- Що такого сказав Юрій Сьомін в перерві, що команда вийшла на другий тайм і заграла набагато краще?

- Нічого особливого, просто сказав грати швидко і віддавати передачі в середині поля на Велозу, він вміє добре розпорядитися м'ячем, а також відмінно б'є штрафні удари. Повторюю, після проведення замін все налагодилося: і відбір м'яча, і стрімкий перехід в атаку, і гострі переведення м'яча.

- Сьогодні ви вперше провели на полі всі 90 хвилин. Як себе почуваєте?

- Добре, дякую. Ви бачите, я можу бігти, що дуже добре, оскільки я думав, що буде важко, адже через проблеми з очима пропустив два з половиною тижні, протягом яких взагалі не тренувався. Але з голландцями я завжди граю з хорошим настроєм, як, наприклад, минулого року з «Аяксом». Люблю грати із сильними командами на серйозному турнірі.

- Сьогодні свято у Брауна Ідейє, встигли вже його привітати?

- Звичайно! У нього ж син народився. Ми всі його з цим привітали. Браун молодець, він забиває в кожному матчі, в тому числі, і сьогодні. Думаю, у матчі-відповіді з голландцями, Ідейє знову зможе відзначитися. Також чекаю коли Ярмоленко заб'є, я йому щойно про це сказав (посміхається).

- Після першого матчу шанси команд як і раніше, 50 на 50?

- Ні, думаю, у «Динамо» трохи вищі. Якщо на виїзді грати так, як сьогодні в другому таймі, все буде добре.

- «Динамо» вже вдруге пропускає першим і здобуває вольові перемоги. Пропущені м'ячі мобілізують?

- Просто коли на поле виходить один і той же склад, між собою всі один одного знають. Особливо у матчах проти сильних команд грається чудово. А от постійно міняти гравців - це погано.

- А ви згадали Рубена Схакена, який казав, що ви трохи повільний?

- А він грав сьогодні? Не помітив (посміхається). Може, в Голландії я і був повільним, але не зараз.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер