Горан ПОПОВ: «Дужу люблю та ціную справжніх уболівальників «Динамо»

Горан ПОПОВ: «Дужу люблю та ціную справжніх уболівальників «Динамо»

- Горане, як справи з твоїм англійським контрактом?

- Я дуже задоволений, що всі проблеми вдалося вирішити, і я підписав контракт за системою 1+2 з англійським «Вест Бромвічем». Якщо англійців влаштує рівень моєї гри, то в мене буде можливість продовжити мої виступи в цій країні ще на два роки. Зараз я вдома в Македонії, а завтра о 12.00 приєднаюся до своїх партнерів по збірній, щоб почати підготовку до відбіркових матчів чемпіонату світу проти Хорватії (7 вересня) та Шотландії (11 вересня).

- Наскільки емоційно складно було йти з «Динамо»?


- Я дуже полюбив Київ і звичайно «Динамо». Прийняти рішення переїхати до Англії було не просто. "Динамо" для мене стало справжньою родиною. Хочу передати щирі слова подяки кожному вболівальнику «Динамо», який оцінив мою працю на благо клубу. Може в мене і не все виходило, але я завжди віддавав сили заради «Динамо».

- Яка пам'ять у тебе залишилася від київських уболівальників?


- Я ніколи не забуду атмосферу, яка була на наших матчах, особливо в Києві. Я взагалі вважаю, що справжній уболівальник - це той, хто ходить на ігри "Динамо", а не той хто в образливій формі дає свої коментарі. Мені боляче було читати, що писали про мене на такому сайті, як «Динамоманія». Я вивчив російську мову, поважаючи країну, в якій я грав, клуб і справжніх уболівальників команди. У нас багато в "Динамо" бразильців, нігерійців і вони, не знаючи мови, не здогадуються, що про них пишуть уболівальники. Мені було просто неприємно читати про себе всілякі гидоти. Я ніколи не відмовляв нікому, хто підходив після гри і просив у мене футболку на пам'ять. Незважаючи ні на що, я дуже люблю і поважаю справжніх уболівальників «Динамо». На щастя, їх більшість.

- У тебе в «Динамо» залишився вірний друг...


- Так, із Мілошем Нінковичем ми дружили сім'ями. Я вчора з ним розмовляв по телефону і повідомив про те, що все з моїм переходом до ВБА нарешті владналося. Він щиро зрадів і побажав мені успіхів.

- До свого від'їзду ти встиг подружитися з одним із новачків «Динамо»...


- Так, я хочу передати найкращі побажання Ніко Кранчару, з яким ми ділили кімнату на базі «Динамо» в Кончі-Заспі. Він також побажав мені успіхів і запевнив, що, знаючи англійський футбол ізсередини і стиль моєї гри, у мене все повинно вийти. Я йому у свою чергу, побажав багато хороших матчів за Київ.

- Повернемося до сьогоднішнього дня. Чи будеш ти дивитися гру «Динамо» проти «Шахтаря»?


- Звичайно. Як я можу пропустити такий матч? Я його подивлюся у себе вдома у Струміці. Буду вболівати за «Динамо». Упевнений, що команда не слабше за «Шахтар». Є високий потенціал, який, наприклад, найкраще вдалося реалізувати у виїзній грі проти «Борусії» Менхенгладбах. Нові гравці все краще розуміють один одного, а це у футболі дуже важливо.

- Ризикнеш дати прогноз на результат матчу?

- Рахунок не скажу, але впевнений, що «Динамо» обіграє «Шахтар»! Ми і минулого року могли б як мінімум не програти, а то й виграти, якби у справу не втрутився суддя...

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер