Горан Попов: «Забив перший, але не останній м'яч»

Горан Попов: «Забив перший, але не останній м'яч»

Захисник «Динамо» Горан Попов в матчі з «Металургом» (2:0) відзначився забитим м’ячем, який став першим для футболіста у біло-синій футболці. Горан із задоволенням прокоментував своє досягнення й поділився враженнями від гри:

- Проти «Металурга» ми грали спокійно, без зайвої метушні. Так має бути завжди. Ми швидко забили м’яча, потім ще один. Після цього чергували періоди відпочинку, коли збирали сили, щоб йти вперед, з атакуючими діями.

- «Динамо» могло забити ще рази три?


- Так, і це як мінімум. Лише Мілевський двічі цілив у стійку. Гадаю, свої моменти він реалізує в матчі з «Манчестер Сіті».

- «Металург» спричинив проблеми лише наприкінці матчу?

- Суперник став більше атакувати, організувавши пресинг в останні хвилин 20, коли ми трохи втомилися й припинили контролювати гру. Але нічого страшного, адже на той час рахунок був 2:0 на нашу користь. У першому таймі вони зовсім не доходили до наших воріт. Добре, що ми перемагаємо в кожному матчі. Сподіваюся, так само буде й в грі з «Манчестер Сіті». До цього матчу ми підходимо в доброму гуморі.

- Це ваш перший гол за «Динамо»...

- Сподіваюся, не останній.

- Від вас Юрій Сьомін чекає більше атакуючих дій?

- Перед грою тренер сказав нам із Данило, щоб ми ходили вперед, коли є така можливість. Але це лише в тому випадку, коли перед нами з’являється вільний простір. Потім потрібно швидше повертатися назад, до захисту, виконувати свої безпосередні обов’язки.

- Складається враження, з кожною грою ви почуваєте себе все більш упевненіше...

- Я буду продовжувати додавати. Вперше в житті в мене було стільки травм поспіль: спочатку в матчі за збірну, потім не тренувався останній тиждень у Туреччині. Але зараз, слава богу, вже все гаразд. Сподіваюся, надалі буду грати не лише більше, але й краще.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер