Горан Саблич: «Гадаю, Україна свого шансу не втратить»

З тих пір, як захисник «Динамо» Горан Саблич відновився після травми, він провів лише одну гру проти «Зорі» в молодіжній першості. Ми вирішили дізнатися у Горана про стан його здоров'я, а також попросили прокоментувати ситуацію у відбірковій групі до чемпіонату світу 2010-го року, в якій разом із збірною України виступають і його співвітчизники.

- Що я можу розповісти? Напишіть про мене, коли буду грати, – відмовлявся спочатку Горан, але потім продовжив. – Чим я зараз займаюся, ні для кого не секрет, – тренуюся. Із здоров'ям все гаразд, на заняттях працюю на повну силу. Чому не виходжу на поле – інше питання, його необхідно адресувати головному тренеру.

- Горан, неможливо обійти увагою тему національних збірних. Як тобі ситуація в нашій групі?

- Вона вже всім зрозуміла. Звичайно, ще залишилися останні матчі, які потрібно дограти, але дуже мало вірогідності, що станеться щось непередбачене. Українці молодці, що змогли виграти у збірної Англії. Хорватія має винити в першу чергу себе, розібратися та проаналізувати, чому все так сталося. Якщо українці пройдуть далі, їх потрібно тільки привітати і побажати успіхів надалі.

- Залишилися матчі з аутсайдерами. Але чи не здається тобі, що саме вони й можуть виявитися найскладнішими?

- Я гадаю, в України гарний настрій після гри з Англією. Звичайно, їм непросто буде грати на маленькому полі, та й їхати до Андорри незручно. Але я впевнений, що хлопці розуміють, який шанс у них зараз є, і вони його не відпустять.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер