Горан Саблич: «На матч у Полтаві налаштовуємося психологічно»

Горан Саблич: «На матч у Полтаві налаштовуємося психологічно»

Захисник "Динамо" Горан Саблич провів минулий сезон в оренді у хорватському "Хайдуку". Перед літнім міжсезонням Горан повернувся до "Динамо", і тепер серйозно розраховує закріпитися в основному складі.

- Сподіваємося в новому футбольному році продемонструвати хорошу гру. Перш за все, хочемо виграти чемпіонат і Кубок України, які ми втратили минулого сезону. Подальша ж мета – потрапляння до групового етапу Ліги чемпіонів. Кожен віддавав всього себе на зборах, ми добре готувалися, тому, гадаю, все буде нормально.

- А який настрій на Суперкубок?

- Максимальний. Грати в такому матчі завжди престижно. Будемо ретельно готуватися до поєдинку і в психологічному, і у фізичному плані. Але більшою мірою – психологічно. Гадаю, гра буде хорошою, і глядачі будуть задоволені.

- Які враження від збору?

- Завдячуючи богу, все обійшлося без травм. Команда добре підготувалася, тренування були достатньо насиченими. Але наскільки все пройшло вдало, покаже час.

- Але на початку у вас було певне пошкодження?

- Це дрібниці життя. Через два-три дні все пройшло, нічого серйозного.

- Ви зраділи появі в «Динамо» вашого співвітчизника Огнєна Вукоєвича?

- Звичайно, був радий, що приїхав ще один хорват. Він блискучий футболіст і просто хороший хлопець, тому, гадаю, він швидко тут акліматизується.

- А ви самі продовжуватимете виступати за «Динамо»?

- Так, мій контракт розрахований ще на три роки. Отже, поки залишаюся тут.

- Тобто, Юрій Сьомін на вас розраховує?

- Гадаю, так.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер